Menu

Aina siistiä

Joku aika sitten blogeissa kiersi kampanja, joissa bloggaajat kampanjoivat tavallisuuden puolesta, näyttäytymällä ilman meikkiä.

Ihan sama pätee koteihin: blogien kodit ovat aina täydellisessä väriharmoniassa ja järjestyksessä. Jopa se ”vahingossa” tiskipöydälle unohdettu rätti on saman värinen kuin viereisen lasilamjakon krumeluurit, eikä rätti näytä likaiselta, tietenkään. Bloggaajien kodeissa ei ole likaa. Tai sekamelskaa. Vaikka oikeasti tietty on.

Minä annan tämän meiltä otetun kuvaparin inspiroida itseäni tekemään joulusiivousta.

Ylempi kuva on näkynyt Maikkarin blogissani, silloin kun kerroin oranssista kirppislöydöstäni. Mutta alempi kuva on se arki, mitä meillä eletään. Ei siinäkään mitään vikaa ole, mutta miten ihmeessä saisin maanantaiksi kaikki paikat siivottua? Kyse kun ei ole vaan lelujen keräämisestä, vaan kalkkeutuneen kylppärin hinkkaamisesta, lattioiden pesemisestä ja kirppissäkkien roudaamisesta ”johonkin”.

Jospa teen ne sitten tammikuussa?