Menu

Uusi tukka, uudet kujeet

Olen hennannut hiuksiani mustalla pari, kolme kertaa. Muutama viikko takaperin istuin ensimmäistä kertaa ekokampaajan värikäsittelyyn. Vaikka Anni onkin leikannut hiukseni muutamaan otteeseen, ei niihin ole koskaan laitettu kampaajalla ekoväriä. Halusin nyt vähän tummemman tukkalaitteen ja sain päähäni pakuri-saksanpähkinä-salvia -indigo -cocktailin. Litanian alkupää kuulemma tehostaa indigon tummuutta.

Hullu noitatohtori keittää epäilyttävän näköistä keitosta

Edustava mössö. Not. Mutta ihan sama. Voin sanoa, että tuoksuu aika erille kuin se kama, mitä kaupan synteettisissä hiusvärituotteissa käytetään.

Ekokampaajan värikäsittelyssä on perinteiseen nähden oikeastaan vain yksi ero: aikaa kuluu puolet enemmän kuin perusvärjäyksessä. Sen sijaan että väri olisi päässä 20 minuuttia, saa Seiskoja ja muuta laatuluettavaa plärätä 50 minsaa. Ja tästä muodostuu tietenkin kalliimpi hinta. Annin mulle tekemä käsittely, väri + leikkaus maksoi noin 160 euroa. Ei tällaista ihan joka kuukausi tehdä!

Juotuani kaksi kuppia teetä, lasin skumppaa, selattuani monta Seiskaa, Annaa, MeNaisia, ELLEn, ID:n ja ties mitä muuta, olin oikein tyytyväinen lopputulokseen. Anni suoristi permikseni tähän tapaan:

…mutta oikeasti kesäkuista kiharaa on siis jäljellä ihan reilusti. Jos ja kun en yleensä jaksa alkaa hiuksia suoristamaan, ovat ne yön jäljiltä yleensä sopivan sekaisessa kiharapilvessä jommalla kummalla puolella päätä keikkuen. Pidän siitä, että kiharaa on vaan päällä. Sivut ja takaraivo ovat luonnontilassa.

Sori vähän epäsiisti look, mutta tällainen mä normaaliarkena olen. Tykkään paljon tästä leikkauksen ysärivibasta. Kiitos Anni!

Olen jo kaavaillut, että ensi kerralla hiuksista tehdään mustat ja sivuilta oikein lyhyet, ellei se sitten ole talvella ihan surkea ajatus? Pinterest-tililläni on mm. hiusmalli-boardi, johon olen tallentanut esimerkiksi tämän kuvan:

Kuva: pinterest.com/style2kill

Ehkä Anni tää ensi kerralla. 😉

Psst… Mitä ovat otsikon uudet kujeet? Ensi vuonnea tiedätte. Ai kun on ihana piinata!