Menu

Kovalevy koetuksella

Olen keskellä työprojektia, josta en meinaa malttaa irrottautua millään. Tekeillä oleva dokumenttini pyörii päässä koko ajan enkä ole tajunnut, että puoli vuotta on pitkä aika ja välissä on pakko funtsia muutakin. Kovalevyni alkaa olla olla täynnä.

Koska en ole ehtinyt tällä viikolla valmistella kauhean kummallisia blogauksia, tässä iloksenne muutama räpsy viikon varrelta.

Maanantaina kuvasimme Eat & Joy Maatilatoin takahuoneessa. Harmi että kuvan teos oli juuri myyty. Olisi sopinut hyvin Suuren & Mahtavan aulaan!

Tiistaina kaivelin Ylen tarpeistoa, joka muuten voittaa kaikki maailman kirpputorit annissaan. Hitto mikä mesta.

Keskiviikkona sisustin toimistoa ja kävin Elen kanssa Galleria Keitaassa lounaalla. Oli muuten ihan mainiota ruokaa, sekä lounassalaatti että -keitto saivat meiltä sertifikaatin.

Kassakoneeseen oli kiinnitetty tiedote luomusta merilohesta, kiinnostavaa…

Torstain palaveerasin Hotelli GLO:n tornikabinetissa, jossa mm. kuvan tonttu hiippaili.

Perjantaina kuvasimme suomalaisessa maalaismaisemassa ja koin taas oivalluksen hetken, joita toisinaan Yle-aikoina tuli kohdalle: minä olen toimittaja. Olen sitä henkeen ja vereen, aina ja ikuisesti, eikä sitä musta irti saa, vaikka kuinka yrittäisi.

Siellä varsinaissuomalaisella pellolla hytistessäni, kengät mudassa, sormet jäässä, olin niin onnellinen, että oli pakko ottaa kuva. Takana oli superkiinnostava haastattelu ja nyt varjelen muistikortteja kuin pientä vauvaa. Tulette kuulkaas saamaan nähtäväksenne aikamoista materiaalia. Toivottavasti saan tehdä tätä työtä aina.

Tänään on kuitenkin aika laittaa aivot narikkaan ja juhlia ystävien kanssa. Ihan mahtavaa! Pientä roolia illan bileissä näyttelee Pöyröön puluveri:

Tämä lakritsijauhe-sokeri-salmiakki-anisöljy -jauhesekoitus maistuu maailman täydellisimmälle salmiakkijauheelle. Oivalsimme taloyhtiön talkooillassa, että tätä kun sekoittaa kossun kanssa niin O-M-G. Niin teen tänään. Ehkä Aksu säkin saat muutaman shotin. 😉

Ja tiedoksenne, että huomenna en bloggaa. Ehkä…