Menu

Alentaja Keijua leivälle WTF?

Pakkohan tästä tuotteesta oli tehdä postaus, vaikka näittekin Keiju Alentajan jo FB-ryhmässä. Luulin, että kyseessä on Vastamainoskilpailun relevantti voittajaehdokas, mutta tämä ei ole vitsi, vaan oikea tuote.

Kolesterolia alentavan levitteen nimi on hämmentävä. Oikeasti, maistele sanaa: alentaja. Siitä ei saa positiivista vibaa ei sitten millään. On kyllä joku mainostoimisto vääntänyt surkeimman duuninsa ikinä.

Mille kohderyhmälle tuote on suunniteltu? En ole Facebookin kommenttien mukaan ainoa, joka yhdistää nimeen nahkaruoskan ja kaulapannan. Ja tuoteperhenimen kanssa: Alentaja Keiju. Kuulostaa larppiroolilta tai sadomasohahmolta. Kun tajuaa, ettei kyse ole SM-leikeistä, tulee lähinnä mieleen ihmisen mollaaminen ja alistaminen ja viimeiseksi pohdin, että tämä tuote kyllä lähinnä masentaa, eli tavallaan kyllä alentaa.

Olkoonkin, että terveysväittämällä on EFSA:n hyväksyntä, ei tästä silti menestystuotetta saa, ei sitten millään.

… mutta viikon naurut tästä kyllä sai. 😀