Menu

Melkein ehdolla

Tapahtui viikko takaperin: sormet fetajuustossa valmistelin salaattia vanhempieni keittiössä kun puhelin soi. Ympäristöministeri soitti. Ville Niinistö pyysi minua kunnallisvaaliehdokkaaksi. Kerroin, että kieltäydyin jo kerran, kun Vihreistä ottivat yhteyttä alkukesästä. Luulin olevani jo sinut päätökseni kanssa, mutta kun Niinistö veti mukaan vedenpuhdistustekniikan, lastenruoan, ympäristön tilan jne.  ja minua jäi kalvamaan asia ihan hitosti.

Ei auttanut yhtään se, että rakas ystäväni ilmoitti samana iltana, että hän on Espoon vihreiden listoilla. Mitä v—a kysyn minä?! Minun Tapiolassa asuva ystäväni, jolle Kurvi on ”föne”. Maailma on sekaisin.

Mietin asiaa uudemman kerran, mutta en kuitenkaan lähtenyt mukaan. Eilen Ylen vaali-iltaa katsoessa tosin vähän harmitti.

Puunhalaaja pyhittää toistaiseksi iltansa perheelle (ja blogille).

No jaa… Ehkä minun kanavani on luontevammin journalismi kuin politiikka.

Nyt imuroimaan, puunaamaan, kirppikselle ja kauppaan. Ja sitten vetäydyn keittiöön. Tänään tulee vieraita ja menu sisältää sellaisia herkkuja, että oksat pois. Toivitaan, että löydän kyssäkaalia, sain nimittäin eilen Antto Melasniemeltä sellaista herkkua, että taitaa resepti päätyä tännekin. Olisi yksinkertaisesti väärin jättää kertomatta, mitä mies valmisti 30 sekunnissa. Seuraava postaus paljastakoon sen…

Psst… Täältä löydät Vihreiden Helsingin ehdokkaat.