Menu

Marsuja lounaaksi

Meillä on Suomessa aivan mahtava julkaisu nimeltä Huili. Se tipahti taas tänään postiluukustani ja oli niin mainio tekele, että haluan toitottaa koko blogosfäärille: tämä lehti on parasta, mitä printtinä saa. Huili on asiaa, estetiikkaa, hupia ja hyötyä. Se sivistää ja viihdyttää — ja näyttää hiton hyvältä lehtihyllyssä.

Itse joskus muinoin tein ihmisistä arvioita levyhyllyn sisällön perusteella. Nyt olisin erittäin vaikuttunut, jos miehen kotoa löytyisi Huili. Jos mies sulla on haku päällä, eikun Huili handuun ja jonnekin, missä haluat herättää vastakkaisen sukupuolen kiinnostuksen. 😉

Ei sentään, on Huili paljon muutakin kuin katu-uskottava. Se on aidosti hyvin kiinnostava ja sivistävä. Uusimmassa numerossa allekirjoittanutta mietitytti ehkä eniten marsujensyömis-juttu tai se, miksi koirille syötetään siankorvia eikä päinvastoin?

Huilin tuottaa ja omistaa jengi, joka lehden tekee, eli jos rahasi johonkin julkaisuun laitat, suosittelen tukemaan huililaisia.  Tilauksen voit tehdä täällä.