Menu

Kaksi kovaa ja kaunista

Mistä näitä hyviä luonnonkosmetiikkatuotteita oikein tulee? Tai siis maahantuojilta tietty, mutta että jatkuvasti markkinoille ilmestyy toimivia ja sertifioituja tuotteita — se on huippua. Tehojen lisäksi myös pakkausdesign alkaa olla monessa luonnonkosmetiikkatuotteessa kohdillaan. Esimerkiksi tämän postauksen puteleiden pakkaukset ovat oikein kauniita.

Sain vastikään Farfallan maahantuojalta testiin dödö sprayn. En oikein ollut varma käyttöliittymästä, koska olen roll on -ihminen, mutta eipä siinä mitään ongelmaa ole näyttänyt olevan. Daily Pleasure Deo Spray on toimiva dödö, jota olen käyttänyt nyt monta viikkoa ihan hyvällä menestyksellä. Kaiken lisäksi 98% raaka-aineista on luomulaatuisia, joten tätä voi kutsua luomudödöksi. Harvinaista.

Toisen hyväksi havaitun tuotteen sain Jolien mimmeiltä kesän lopulla.  Hehkuttaessani L´atélier des Délices´n Clarté-geelipuhdistusta Katjalle totesi ystäväni: ”Arvasin että tykkäät kun oot tollanen geeli-ihminen”. On ihan parasta, kun hyvä ystävä omistaa luonnonkosmetiikkakaupan. Saan todellista täsmäapua kun ihotyyppini ja mieltymykseni tiedetään. Juuri sitä arvostan tällaisissa pienissä kivijalkamyymälöissä ylipäänsä. Palvelua. Tietenkin me tunnemme entuudestaan ja Katja on meikannut minua monesti ja ollaan juteltu kosmetiikasta pitkät pätkät, mutta kyllä sama pätee kanta-asiakkaisiinkin: jos keskittää asioimisensa yhdelle taholle, totta kai sitä tutustuu paremmin ja saa täsmäapua ihon ongelmiin helpommin.

Puheenollen Katjasta: otimme viime viikolla meikäläiselle promokuvia, sellaisia kun olen kipeästi kaivannut. Katja meikkasi ja Dorit kuvasi. Siispä saan teille hyvän kuvan Katjan tekemästä meikistäkin. Tälleest:

Siitä tuli juuri hyvä! Pidän nestemäisistä rajauksista ja muuten hyvin luonnollisesta lookista.

Jos joku teistä siellä kaipaa neuvoja luonnonkosmetiikkameikin tekoon tai ylipäänsä haluat ammattilaiselta vinkkejä hyvistä tuotteista, kandee olla yhteydessä Katjaan. Nainen siis tekee meikkejä ihan muillekin kuin vaan mulle! Vaikka tämä oli ystävänpalvelus, voi kuka tahansa tilata ajan Katjan meikattavaksi.

Opin jo Kuningaskuluttajassa ammattimeikkaajan tuolissa viikottain istuessani, että silloin kun on juhlat tai joku muu spessu tilaisuus, panostan uuden vaateparren sijaan paljon mielummin hyvään meikkiin ja kampaukseen. Ei maksa sen enempää kuin uudet rytkyt, mutta tekee ison eron.