Menu

Silikonirintojen kemikaalicocktail

Olen tonttuillut niin hitosti, että näin aatonaaton kunniaksi jätetään kevyet jouluaiheet muille ja puhutaan silikonirintojen kemikaaleista.

Ette varmaan ole missanneet uutisointia ”vaarallisista rinnoista”. Poly Implant Prothese -firman rintailmplantit ovat sisältäneet rekisteröimätöntä silikonigeeliä, jonka vuoksi implantit repeilevät tavallista useammin. Ranskassa kahdeksan implantit ottanutta naista on sairastunut syöpään ja viranomaiset selvittävät, ovatko syynä implanteista vuotaneet kemikaalit.

Ensin jengi laitattaa muovikemikaaleja kehonsa sisään ja sitten kun ilmenee, että se ehkä ei olekaan terveydelle se paras juttu, ollaan ihmeissään ja varmaan aika vihaisia ja surullisia — etenkin jos on saanut uusien tissiensä vuoksi syövän… LUE KOKO JUTTU UUDEN MUSTAN PUOLELTA.

Etusivun silikonikuva: canada.com