Menu

Kekseliästä raakaruokaa

Mun on jo kauan sitten ollut tarkoitus kertoa teille ystäväni Magnuksen mainiosta Syömisen iloa -blogista. Mies kokkaa ihan mahtavaa raakaruokaa!

Tutustuin alunperin Magnukseen Tampereella, jossa hän opetti minulle astangajoogan alkeet. Magnus ei ehkä tiedä sitä, mutta hän on vaikuttanut elämäntyyliini nimenomaan joogan kautta ratkaisevasti. Juuri joogan kautta aloin aikoinaan päästä jyvälle tiettyjen ruoka-aineiden vaikutuksesta hyvinvointiini.

Paitsi joogan, haltsaa Magnus myös uusien reseptien kehittelemisen. Kuuntelepas näitä: kukkakaali korma, pasta porkkanoista, kuumentamaton lanttulaatikko(!!), ruispuolukkaleipä (kuvassa) ja vihreät falaffelit. Ja Magnuksen suklaakeksejä mun on ehdottomasti testattava!

Puolukasta voi tehdä näkkileipää

Tutustukaapa saittiin, reseptit ovat tosi kiinnostavia. Magnus tehtailee nettiin myös reseptivideoita ystävänsä Jocken kanssa. Tiimi käyttää itsestään nimeä Juice Brothers. Videoreseptien intron löydät täältä.

Syömisen iloa -blogin sivuilla siteerataan muuten Jean Anthelme Brillat-Savarinia: ”Uuden reseptin keksiminen tuottaa enemmän onnea ihmiskunnalle kuin uuden tähden löytäminen”. Niin totta.