Menu

Info!

Tiedoksi kaikille, jotka tavoittelette meikäläistä kemikaalicocktail-meilini kautta, että sähköpostilaatikossani vallitsee totaalinen sekasotku. Mulla on 385 lukematonta viestiä ja säännöllisesti unohdan, tai en ehdi ajoissa vastata meileihin, joihin haluaisin reagoida. Olen tästä tosi pahoillani! Syy tähän mulle hyvin epätyypilliseen organisoimattomuuteen on tietenkin pieni vauvani ja se fakta, että olen äitiyslomalla (en vieläkään ole saanut selitystä sille, miksi kyseisen yhdyssanan loppuosana on sana loma).

Anteeksi siis tasapuolisesti kaikille, jotka olette joutuneet pommittamaan mua monilla meileillä, ennen kuin olen ennättänyt reagoida. Koitan ruotia meilejäni viikonlopun aikana… Yksi pommittaja sai meikäläiseltä kuitenkin haastattelun, sen löydätte täältä.


Pahus. Mulla olisi teille vaikka kuinka monta kiinnostavaa blogausta päänupin uumenissa, kun vaan ehtisin suodattaa ne blogauksen muotoon! Nyt on kuitenkin ihan pakko vastailla kustantajalle, kirjan valmiiksisaattamisessa on menossa ärsyttävä, mutta tärkeä työvaihe: lähdeluettelon kokoaminen. Enpä juuri ärsyttävämpää hommaa voisi keksiä. Mutta pakkohan se on tehdä, joten hommiin vaan.

Kuten linkkaamassani jutussakin mainitaan, ilmestyy Marjoja ja maskaraa keväällä 2011, se ei hitsi vie ole kovin kaukana se, gulp. Tiedoksi jo nyt, että Kemikaalicocktailin lukijat tulevat saamaan kirjan hankkimisessa erityiskohtelua, joten kannattaa liittyä blogin lukijaksi Blogilistalla tai Facebook-ryhmässä.

Ai niin, vielä lyhyesti eräs tiedotusluontoinen asia: vuodenvaihteen jälkeen Kemikaalicocktail alkaa päivittyä uudessa osoitteessa. Tästä tulee oma tiedotteensa lähempänä, mutta toiminta siirtyy sinne, missä sen kuuluisi ollakin, Uuden Mustan alaisuuteen. Monikaan ei varmaan hoksaa, että blogini on parhaillaan vuokralla YLE:llä, eli on jo korkea aika olla selkeämmin osa Uutta Mustaa. Tämä nykyinen blogiarkistoni ei katoa mihinkään (kommentointimahdollisuuskin säilyy) ja tulen tietenkin jatkuvasti linkkaamaan nykyisen Kempparin blogauksiin. Sisältö tulee olemaan samaa cocktailia kuten tähänkin asti, mutta visuaalisesti saitti muuttuu hieman. Onneksi Uusi Mustakin on saamassa kasvojenkohotuksen, niin Kemppari on entistä paremman näköisessä ympäristössä 🙂