Menu

Sheavoita täyttöpakkauksessa

Piipahdin Ruohonjuuressa ja löysin ilokseni sheavoita täyttöpakkauksessa. Tavara on yleensä aika kallista, kuvan pikkupurkki maksaa Ruohonjuuressa huimat 18 euroa. Iso 250 gramman täyttököntsä sen sijaan maksaa ”vain” kympin.

Ihan mahtavaa, että nyt tätäkin tuotetta voi ostaa ilman, että joutuu aina ostamaan uuden purkin tuotteen mukana, sillä olen sikahuono heittämään mitään pois, kaikkea kun voi aina käyttää uudelleen ”johonkin”. Hamsterin luonteestani on kuitenkin myös hyötyä: koska tyhjentyneet ja yhä käyttökelpoiset purkit jää nurkkiin, oli mulla valmiina esimerkiksi juuri kuvan sheavoipurkki. Sen voi nyt täyttää uudelleen.


Putsaan ja pakkaan tyhjän purkin täyttöpussi mukanaan lahjapakettiin. Lahjan saaja halusi minulta jotakin kuiviin käsiinsä, tämä on siihen tarkoitukseen ihan parasta. Käytän itse mieluusti sheavoita käsiini siksikin, että se on turvallista kamaa vauvaiholle. Isla kun kuitenkin syö mun sormia ja ihoa jatkuvasti. Jee, jee, tonttuhommiin!