Menu

Bingo!

Olen tuloksetta koittanut löytää appelsiininkukka- ja ruusuvettä kaupoista — kunnes astelin viime viikolla Ruohonjuureen. Täysosuma!

Sama sarjaa on myös piparminttu-uute, joka oli pakko ottaa messiin, sitä kun saattaa piankin tarvita… Kaikki kuvan tuotteet on tarkoitettu ruoanlaittoon, mutta ne käy ihan yhtä hyvin kosmetiikasta. Esimerkiksi suosikkini, Lisen Organicsin kasvovesi koostuu kaikessa yksinkertaisuudessaan juuri appelsiini- ja ruusuvedestä, jota mä voin nyt sekoittaa vaikka itse.

En kuitenkaan ostanut näitä kosmetiikkamielessä, vaan nimenomaan ruoanlaittoa ajatellen. Ideana on testata näitä etenkin erilaisia makeisia valmistaessani (ja muistatteko arabialaisen jälkiruoan?). Saadakseni kotiin joulun tuoksua, laitoin pienelle lautaselle neilikkaa ja appelsiininkukkavettä, sijoitin astian patterin päälle, ja niin ihana tuoksu leviää huoneeseen — ei tosin niin tehokkaasti kuin toivoisin, mutta edes vähän.

Appelsiinin ja neilikan tuoksun myötä koen, että olen valmis vetämään tonttulakin päähäni. Tai no okei tunnustan, se on ollut päässä jo monta tuntia…