Menu

Mainio Mádara

Sain Mádara-tuotteet testattavakseni jo aikaa sitten, mutta postaus on viipynyt, koska yksi ihminen voi testata vain rajallisen määrän tuotteita kerralla, jos oikeasti haluaa saada selville, kuinka mikäkin tuote toimii.

Nyt Mádarasta on sen verran kokemusta, että voin vihdoin jakaa mielipiteeni teillekin.

Sarja on saanut paljon näkyvyyttä naistenlehdissä ja blogeissa, ja jopa uusimmasta Hullujen päivien kuvastosta löytyy Mádara (ellen nyt ihan väärin muista!). Hienoa luonnonkosmetiikan esiin tuomista siis sarjan maahatuojien toimesta.

Mádarassa on mielestäni kaikki kohdallaan: tuotteet ovat toimivia, kaunita ja sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Mádaran koti on Latviassa ja merkin takana on nuoria tyyppejä, ja hyvät arvot. Ei pöllömpi paketti siis ollenkaan. Lisäksi nettisivusto on todella informatiivinen ja selkeä, saitilta löydät esimerkiksi kaikki Mádara-tuotteissa käytettävät raaka-aineet.

Testasin Mádaran puhdistusvaahdon, kasvoveden ja kosteusvoiteen. Mulla oli käytössä normaali ja sekaihon tuotteet. Tiedättekö ne julkisten vessojen saippuavehkeet, joista tulee nestesaippuan sijaan vaahtoa? Mä olen aivan koukussa niihin! Madaran kasvojenpesuaine on juuri samanlaista vaahtoa, se on musta vaan mahtava koostumus pesuaineelle 🙂 Vaahto puhdistaa kasvot nopeasti ja helposti, ja ihosta tulee pihtaan natiseva. Hyvällä tavalla siis natiseva, ei kiristävää fiilistä siis, se on eri asia!

Kasvovesi on jees, mutta tykkään enemmän pulloista, joiden suuttimesta kasvoveden saa suihkeena, siten kasvoveden voi suihkuttaa suoraan iholle, eikä sitä mene ollenkaan hukkaan.

Kosteusvoide
on paketin paras asia, se nimittäin tuoksuu kesäkukille. Mä en nyt saa päähäni, mikä kukka voiteessa eniten tuoksuu, mutta se on joku sellainen, mitä pienenä kiskottiin välitunnilla koulun pihassa, sellainen sitkeävartinen ja kesän tuoksuinen. Tosi nostalginen fiilis tulee tästä, mahtavaa!

Madaran huulivoide on mun tän hetken huulirasvasuosikki ja sarja on kasvanut syksyn aikana myös dödön ja hiustenhoitotuotteiden osalta, laaja sarja siis.

Ei Madarasta voi muuta sanoa, kuin että tosi jees. Vielä kun saisi tuotteet (edes osan niistä) lasipurkkeihin.