Menu

Salaattilounas@Korjaamo

Olen ottanut tavakseni vinkata teille hyvistä salaattilounaista. Korjaamon lounas tarvitsee blogauksensa!


Ensinnäkin Korjaamon miljöö on ihana. Puitteilla ei tosin ole juuri väliä, jos ruoka ei toimi. Korjaamon lounassalaatti onneksi toimii. Lounaansa saa itse koota lautaselle, hinta on kympin. Tarjolla on monia hyviä asioita, ja pari lisämaksullista bonusasiaa. Kympin hintaan kuuluu vegesalaattivalikoima, oma annokseni näytti tältä:

Punajuuri-fetajuusto -systeemiä, bataatti-oliivi -systeemiä, tortellineja, nuudeli-tofu -asiaa, ananasta, appelsiinia ja vihersalaattia sekä tomaatti-kurkku -osastoa. Tosi jees! Näiden lisäksi lisämaksua vastaan voi valita mm. lihapullia ja jotain muita, vähän ”spessumpia” höysteitä. Tarjolla on myös leipää ja vähän jälkkärinamejakin. Muistaakseni tee ja kahvikin sisältyy hintaan, mutta tästä en nyt ole ihan 100% varma…

… ja jos mukana on lastenvaunut, toimii mestan mukulakivilattia erinomaisena skidin tainnuttajana. Ainakin mun tyttö simahtaa heti kun vaunut kolistelee mukulakivikatua pitkin.