Menu

Syyskuun kuusi vaatetta

Missä ne sun kuusi vaatetta viipyy?!” hoputti Katja mua tänään puhelimessa. Tässä ne nyt vihdoin ovat. Otan siis osaa Uuden Mustan haasteeseen selvitä kuukausi kuudella vaateparrella.

Syyskuun garderoobiini kuuluvat: kahdet farkut, yhdet leggingsit, tummanharmaa hihaton toppi, kaksi mustaa kaapupaitasysteemiä (lähes identtiset, toinen niistä kuvassa keskellä) ja musta pitkähihainen paita, jossa edessä napit.
Vaatteita on siis seitsemän, mutta koska säännöissä lukee, että identtisiä vaatteita voi olla useampi, ja näissä paidoissa… … on about vaan vetoketjun verran eroa (vetskari tekee muuten paidasta todella hyvän imetystilanteessa, kanssamutsit vink vink!), lasken ne nyt yhdeksi. Toivottavasti ette nyt ihan lyttää mua tän takia.

Tilanne on se, että kun taloudessa on pieni vauva, on sekä pikkutyypin että monet omatkin kuteet koko ajan pesussa. Siksi mulla on kaksi lähes identtistä paitaa tässä mukana, ettei ihan koko ajan tarvi pyykätä.

Oli yllättävän vaikea päättää vaatteet. Olin ihan varma, että mukana olisivat Americal Apparellin haaremihousuni, ja edes yksi neuletakki, mutta eipä ole! Nyt pitää vaan toivoa, että ei tule hullu intiaanikesä, tai mua ärsyttää lievästi olla näissä kuteissa…

Yläosat on kaikki tummia. Tuon usein värit pukeutumiseeni asusteilla, joten on mahtavaa, ettei tässä haasteessa asusteiden määrää ei ole rajoitettu. Tänä syksynä mukana keikkuu tuttuun tapaan läjä kirppishattuja sekä yksi uusi hattutulokas: Minimarketin oranssi knalli. Se on mun lemppari!

Kolme tän hetken suosikkihuivia on kaikki vanhoja tuttuja: kaksi vasenta on Berliinistä ja tähtihuivi on häämatkalta. Knallia lukuunottamatta ei siis varsinaisesti mitään uutta, mutta erittäin toimivia kestosuosikkeja.

Uuden Mustan Terhi on muuten huomisaamuna YLEn Aamu-tv:ssä kertomassa kuuden vaatteen haasteesta. Mukana haasteessa (ja telkussa) myös Pupulandia-blogin Jenni.

Arvatkaapa muuten miksi haaste tuli mun kohdalle erityisen hyvään saumaan? Koska me muutetaan lokakuussa!!! Nyt voin pakkailla kaikki muut vaatteet huoletta laatikoihin. Näillä kuudella kun on mentävä. Jännää…