Menu

Kuuden vaatteen huomioita

Kuuden vaatteen haasteen alkufiiliksiä:

1. Haaste on mahtava juttu, koska nyt ihmisellä ei voi olla vaatekriisiä. Okei, mulla ei nykyään ehdi olla vaatekriisiä (”byäääääääääääääää” katkaisee mun kaikki hommat), mutta jos mulla voisi olla vaatekriisi, eliminoisi kuuden vaatteen haasteen kriisin mahdollisuuden täydellisesti.

2. Haaste on mahtava juttu, koska se eliminoi myös tunteen siitä, että on tylsä tyyppi, kun taas kerran vetää päälle samat kuteet. Itseasiassa haaste haastaa tekemään ennätyksen siinä, kuinka kauan samaa vaatetta voi pesemättä käyttää. Mä en tietenkään aio käyttää hieltä haisevia vaatteita, mutta aion kiinnittää huomiota siihen, kuinka kauan kykenen olemaan pesemättä vaatteita, sillä jos vaate on pesussa, on seuraavana päivänä tietenkin yhtä vaatetta suppeampi garderoobi käytössä.

3. Haaste aiheuttaa kodin siisteyttä. Mun vaatteet ei voi aiheuttaa kovin järkyttävää sekasortoa ympäri asuntoa, koska niitä vaatteita nyt on vaan se kuusi. Täten haaste vaikuttaa positiivisesti myös parisuhteeseen!

4. Puklututka on täysillä. Haaste tekee pienen vauvan äidistä pakostakin entistä valppaamman: jos olkapäälle pääsee megapuklu, on se sitten siinä. Koska vaihtopaitoja ei juuri ole, kannattaa olla tarkkana vauvelin ja rättien kanssa. Puuh.

… että tällaista.