Menu

Myslillä on väliä

Teen myslini itse. Tässä syy.


Vasemmassa purkissa on omaa, oikeassa purkissa kaupan luomumysliä. Kumpaa ostaisit? Miten voi mysli näyttää noin aneemiselta?! Enkä nyt tarkoita vaan tätä yhtä, vaan musta melkein kaikki kaupan myslit vaatii pimppausta kotona, ne on tosi tylsiä ja maistuu niiiin yksitoikkoiselta. Mun myslissä pitää olla erilaista pureksittavaa ja erilaisia makuja, eikä vaan jotain hikisiä rusinoita.

Itse tekemällä saa myös vältettyä niin vehnän kuin sokerinkin, joita kaupan mysli- ja murotuotteisiin on ängetty melkein aina. Kurkkaa aina tuoteseloste, niin vältyt turhalta hutulta.

Olen miettinyt, että jos jossain vaiheessa tää mediahomma alkaa tympiä tai duunit loppuu, perustan myslitehtaan. Ihan varmasti. Ja pienen kaupan, jossa sitä mysliä myydään. Ehkä perustankin myslibaarin, jossa saa tilata omia sekoituksia irtokarkkityyliin! Ja sieltä saa kanssa ystäväni Iisan täydellisiä kakkuja ja piirakoita. Ettäs tiedät Iisa, this is a plan. Mysliä ja kakkuja.