Menu

Mehu on trendi

Joskus oli tyylikästä kävellä noutokahvi kourassa, ei ole enää. Nyt pätee mehuhommat. Musta on oikeasti huvittavaa, kuinka isoksi ilmiöksi smoothiet ovat muuttuneet. Helsingin keskustassa näitä trendijuomia saa useimmista kahviloista — jopa vaatekaupasta! Nimittäin Jani Toivolan The Greendressissä on nykyään baaritiski, The Greenshake. Mut kutsuttiin uuden smoothiebaarin avajaisiin, mutten päässyt paikalle, enkä ole ehtinyt testata mestaa vielä, joten kokemuksia paikasta en omaa, laittakaa te reittausta blogauksen perään jos olette testanneet! Uudistunut Greendress löytyy nykyään Erottajalta.

14 lokakuuta aukeaa taas yksi uusi mehubaari, kun Kampin Ruohonjuuri avaa tiloissaan omansa. Jänskää. Mä juon nykyään smoothieita paljon, mutta lähinnä kotona. Kuvan minttu-ananas -smoothien reseptin löydät täältä.

Psst… Laittakaa omia suosikkipaikkojanne blogauksen perään: mistä saa mielestäsi parhaat smoothiet?