Menu

Luonnonpunaa, nami nami

Jos haluaa aloittaa beauty bagin ”luomuttamisen”, suosittelen huulipunan vaihtamista luonnonkosmetiikkaan. Sä meinaan syöt ison osan huulimeikkiäsi (mahdollisesti jopa 10 kiloa elämäsi aikana), ja ainakin minä popsin mielummin luonnonkosmetiikkaa, kuin mineraaliöljyä tai synteettisiä raaka-aineita (esim. synteettisiä väriaineita). Ei tee mieli pussailla omaa pikkutyttöäkään, jos huulissa on jotain synteettistä huulirasvaa, kun luonnonkosmetiikkakin on olemassa.

Huulimeikissä suosin yleensä Santen ja Couleur Caramelin tuotteita, mutta huulikiiltosuosikki on juuri nyt kuvassa hehkuva Madaran huulivoide. Uuden Mustan luonnonkosmetiikkahuulipunatestin mukaan paras luonnonkosmetiikkahuulipuna löytyy Dr. Hauschkalta, kakkoseksi testissä tuli Nvey Eco ja kolmoseksi kipusi Sante. Pitänee tutustua Hauschkan puniin ASAP!

Psst… Lukijavinkkinä: lukekaapa tämä!