Menu

Caneli on supersmoothiebaari

Lupasin jokin aika sitten palata mysteeripaikkaan, josta julkaisin vain pari kuvaa, ilman sen enempää infoa.

Mestan nimi on Caneli. Kyseessä on mainio pieni smoothiebaari/kahvila, josta saa superfoodsmoothieita, sekä about ziljoonaa eri teelaatua ja kahvia. Paikan omistaja on entinen baarimikko Nima, joka vaihtoi viinaksien blendaamisen supersmoothieihin. Tyyppi tekee niin terveellisiä — ja herkullisia — drinksejä että morjens. Canelissa superruoka-ajattelu on jalostettu maittaviksi smoothieiksi ja koko homma on paketoitu hienolla designilla.

Smoothievalikoimaa on kiitettävästi ja asiakas voi myös itse vaikuttaa siihen, mitä blenderiin heitetään (esim. mun seuralaiseni halusi proteiiniextraa omaansa). Drinkit ei siis ole todellakaan mitään lehmänmaito-jogurttikamaa, vaan tehty laadukkaista vihannes-, hedelmä- ja superfoodraaka-aineista. Itse join juoman, jonka nimeä en muista, mutta se sisälsi paljon vihreitä asioita. Herkullinen ja täyttävä. Myös itse tehdyt raakasuklaanamit oli aika jytyä kamaa!

Caneli ei ole pitänyt itsestään isoa meteliä, mutta paikka on silti (tai ehkä juuri siksi) herättänyt kiinnostusta jo Financial Timesia ja jopa Italian Vogueta myöten.

Canelin löydät osoitteesta Iso Roobertinkatu 46C. Omaa nettisaittia paikalla ei vielä ole, mutta FB-ryhmä löytyy.

Psst… Ja hifistelijöille tiedoksi, että Canelissa jopa jääpalat on tehty itse suodatetusta vedestä. Just to let you know.