Menu

Ihka on ihq

Tämä postaus näyttää haikean kesäiseltä, vaikka kuvien otosta on vajaa kaksi viikkoa! No ei pidä valittaa, syksykin on tosi jees. Vihdoinkin saa käyttää vaatteita, eikä tarvii vaan kulkea jossain helleräteissä.

Vauvan myötä olen oppinut arvostamaan niinkin yksinkertaisia asioita kuin hetkiä yksin. Kun hankkiutuu vanhempien luo kylään, voi vauvan lykätä innokkaille isovanhemmille ja itse voi vaikka pulahtaa kylpyyn. Mitä luksusta!!

Testasin pari viikkoa sitten kylpysessioni yhteydessä tuotteita, jotka ovat pönöttäneet vessankaapissa viime keväästä saakka. Kyseessä on suomalainen ihka.

Ihka mainostaa itseään lauseella ”Ihon hehkua kesän antimin”. Tuotteista ei ilman pakkausta tietäisi, onko kyseessä ruoka vai kosmeettisiin tarkoituksiin pussitettuja sekoituksia, ja juuri se on mahtavaa! Mä arvostan todella paljon kosmetiikkaa, jota ”voisi tehdä itsekin”. Laiska kun olen, en tietenkään jaksa tehdä itse, mutta ymmärtänette pointin.

Ihka on:

”..vuonna 2009 perustettu yritys, joka sai alkunsa kahden kolmekymppisen naisen harrastuksesta ja kiinnostuksesta luonnosta saataviin yrtteihin. Suomen metsissä ja niityillä kasvaa lukuisia yrttejä, joita hyödynnetään aivan liian vähän ihonhoidossa. Toisaalta taustalla on halu käyttää iholla mahdollisimman luonnollisia aineita, ilman kemikaaleja ja säilöntäaineita”. My kinda girls!

Sain testattavakseni neljä tuotetta, joista aluksi tutustuin virkistävään jalkakylpyyn ja pehmentävään käsi- ja jalkakuorintaan.


Tein eka jalkakylvyn ja sen jälkeen kuorin jalat. Kuorinta tuli miksata hunajaan, ja lopputulemana näiden kahden hoidon jälkeen oli sellaiset vauvanpeppuvarpaat ettei oo todellista. En tiedä miksi olin taas tosi hippiangstinen ja ajattelin, ettei näistä yrteistä ja pipanoista mihinkään ole, mutta olipa vaan. Onneksi testasin.

Ihkan tuotteet todistaa, että hyvinvoinnissa on kyse todellakin perusasioista — perusraaka-aineista, eikä mistään kemikaalischeissesta. Ja ihkalla on muuten nettikauppa!