Menu

Smoothie@Flow

Lupasin tyypätä Flowssa Timon smoothiekojun ja Merkkarin vegelihiksen. Toteutin vain 50% lupauksistani, sillä en yksinkertaisesti ehtinyt suorittaa sitä massiivista jonotusprojektia, jonka vegelihiksen saaminen olisi vaatinut. Onneksi Merkkari kertoi, että tuotetta saa myös Flown jälkeen, joten ehkä palaamme tähän paljon puhuttuun vegaanilihapiirakkaan vielä…

Lihis siis jäi, mutta smoothien sain. Aika suloiselta kokilta vieläpä 🙂 Timo heitti Flowssa keikan K-X-P:-bändinsä kanssa, ja muun ajan mies väänsi festariväelle pirtelöä. Herttaista.

Imaisin CocoVin ständillä raakasuklaapirtelön ja vannon, että vaadin Timolta reseptin ja teen tätä kotonakin, herkkua! Tärkeä osa makua oli suola, jota en itse ole koskaan smoothieihin hoksannut lisätä. Mutta mitä suolaa smoothieihin kandee laiittaa ja kuinka paljon? Tähän palataan myöhemmin.

Läksin festaroimaan ilman kameraani, joten Flown kuvasaldoni on vaatimaton. Onneksi täältä löytyy paljon kuvamatskua. Hajoamisherkkä kamera ja M.I.A.n keikka eivät vaan sopineet yhteen, joten päätin skipata tallennusvehkeeni ja mielummin kreisibailata eturivissä yhden suosikkiartistini tahtiin. Harmi vaan, että M.I.A oli mulle pettymys — kaveriporukassa tosin oltiin myös päinvastaista mieltä, ja keikkaa pidettiin erinomaisena. Njääh.. Vaikka naisen energia on mah-ta-vaa, nähtiin sitä musta eilen vain vähän (tuntui, että M.I.A. oli delegoinut yleisön villiinnyttämisen isoksi osaksi tanssijoilleen), eikä keikka ollut lainkaan yhtenäinen paketti, vaan meno tökki välillä ihan kummallisesti. No, nää on vaan mun mielipiteitä, petyn usein livenä artisteihin, ehkä odotan liikaa. Voi olla.

M.I.A. oli silti mahtava nähdä ja Flow oli muutenkin varsin jees. Festareiden ruokatarjonnasta olisi voinut kirjoittaa enemmänkin, mutta kun mä keskistyin enemmän ystäviin ja musaan kuin safkaan, niin en voi. Sorppa. Jonkinlaista ruokatarjontareittausta löytyy onneksi esim. Fakta ja Farfallesta.