Menu

Blockparty

Sori kaverit, olen ollut nettipimennossa keskiviikosta. Siksi en ole aikaisemmin ehtinyt infota tästä: Uusi Fantasia, 22-pistepirkko, Manna, K-X-P, eräs molekyylibiologi, mainos-t-paitaan puettu koira, taiteilijoita, terassilla hengailijoita, kadulla maleksivaa jengiä, kaikkien kaverit, putiikin pitäjiä, muusikoita … = Punajuuri Blockparty.

Kuva: uusimusta.fi

Bileet alkavat huomenna viiden aikaan Punavuoren Viiskulmasta ja meininki etenee siitä Pursimiehenkatua pitkin, mutta minne? Huomenna tiedät! Ja bileet ovat kaikille, eikä maksa mitään. Oliko kryptistä? Niin pitikin! Olennaista on se, että huomenna on mahtavat bileet, ja sun tarvitsee vain ilmestyä paikalle. Ja okei: jos nyt välttämättä haluat tietää lisää, löytyy Uudesta Mustasta lisää infoa.

I´ll be there!! Tuussääki (terveisiä Salosta).