Menu

Pettymys

Äh. En olisi halunnut pettyä, mutta Galleria Keitaan lounassalaatti oli ihan kamala pettymys. Hehkutin vastikään, että paikasta saa sekä lounasta että brunssia, ja keittolounas olikin ihan ookoo, mutta lounassalaatti…

Se näyttää hyvältä, mutta maku valitettavasti puuttui. Lautasen vasemmassa yläkulmassa on riisiä, keskellä kikhernemuhjua (se oli ihan jees) ja oikealla linssejä (ei mitään makua). Salaatti, kurkku ja tomaatti maistuivat tuoreelle ja hyvälle, mutta tofu (lautasen vasen alareuna) oli ihan kamalaa. Luulen, että se oli jopa vanhaa. Leipä näytti hyvälle, mutta koska en syö vehnä-hiiva -cocktailia, en voi antaa makuarviota.

Gnääh. Toivottavasti paikka petraa, ja alkaa maustaa salaattinsa paremmin. Galleria Keitaan konsepti kun on muuten jees ja sijaintikin mitä mainioin.