Menu

Tilapäistä

Elämäni on parhaillaan taistelua (laskettua) aikaa vastaan. Tilanne näyttää tältä:

Ja näkisitte olohuoneen. Olisi kait sittenkin pitänyt pysyä siellä Torkkelinmäen työhuoneella. No onneksi tää on väliaikaista ja kirjaporojekti on loppusuoralla. Väliaikaista on myös tämä:

Raskaanaolossa on ollut mahtavaa se, että ruoka-aineallergiat (tai yliherkkyksiähän ne oikeastaan on, kun mulla ei allergioita juuri ole diagnosoitu) ovat helpottaneet, ja olen voinut syödä vähän mitä haluan. Ruotuun on näköjään vaan pakko palata, sillä kroppa on jo alkanut valittamaan vanhaan malliin. Hyvä niin, muuten musta varmaan tulisikin ihan jättimäinen ponttooni.

Olen viimeaikoina syynäillyt erityisen tarkkaan kauppojen jäätelövalikoimia, mutta mikä ihme siinä on, ettei soijajäätelömarkkinoille vaan tunnu tulevan mitään kiinnostavaa? Onko liikaa vaadittu, että joku valmistaja kehittäisi herkullisen soijajäätelön, jota ei siis myydä litran pakkauksessa, vaan perinteisesti tikun nokassa? Kysyn vaan?