Menu

Vanhaa ja kaunista

Etsiskelen parhaillaan kirppareilta lipastoa, ja piipahdin eilen Kierrätyskeskuksessa. En löytänyt etsimääni, mutta ajattelin vinkata teille tästä:

Ihan mahtava 50-luvun sohva ja nojatuoli. Kankaat olivat todella moitteettomassa kondiksessa ja hinta tosi jees: nojatuoli 40 euroa ja sohva 95 euroa. Ja sohva taitaa olla vuodesohva kaikenlisäksi. Nyt jos jollain on tarvetta, niin kipin kapin Kierrätyskeskuksee, superlöytö!! Sohvalle ei ole tilaa meillä, koska olohuonettamme koristaa jo samankaltainen 50-luvun aarre, mutta tällaista meillä ei vielä ole:

Niin suloinen! Tuoli oli vähän repaileinen, mutta siinä ei ollut minkäänlaista ummehtunutta hajua, joka usein vanhoissa huonekaluissa on ikävä lisä… Mä niin haluaisin juoda teetä pikkurilli pystyssä tuollaisella istuen — jos meillä vaan olisi tuolikaunokaiselle tilaa. Yhyy.

…mutta Kierrätyskeskus, se on mahtava mesta se.