Menu

EKO ALE

Taas on se aika vuodesta, kun luonnonkosmetiikkaa saa kukkarolle paljon sopivampaan hintaan! Huomeisesta alkaen on nimittäin taas Natcoksen ystävämyynti, joka tuttuun tapaan tapahtuu Arabianrannassa, osoitteessa Hämeentie 155 (7 krs).

Myynti on kolmipäiväinen. Myynti on avoinna huomenna perjantaina klo. 10-18, lauantaina 10-15 ja sunnuntaina 10-14.

Myynnissä taas luonnonkosmetiikkaa, mm. Sante, Logona, Provida Organics, Tropicai, Weleda, sekä uusi sarja Madara. Olen ollut paikanpäällä aina, ja tänne todella kandee mennä, jos siis haluaa aitoa luonnonkosmetiikkaa huokealla hinnalla. … ja tiedoksi, että myös House of Econ ystävämyynti on viikonloppuna, sunnuntaina Helsingin Kaapelitehtaalla klo. 12-17. Myynnissä vaatteiden ja designin lisäksi kuulemma myös bionynaamisia yrttejä sekä taimia parvekkeelle tai puutarhaan. Tapahtuman aikana voi myös tuoda fillarin pikahuoltoon.

Siinä sulle viikonloppusuunnitelmat!