Menu

House of Eco

En ehtinyt aikanaan House of Econ avajaisiin, joten kävin eilen aamulla Kaapelilla tsekkaamassa House of Econ ystävämyynnin.

Myynnissä oli ruokatavaraa, ekodesignia ja second handiakin. Erityisesti tämä Humbugi-asusteen kierrätysmateriaalista tehty ranneke kiinnitti huomioni.
Hiplailin myös Coston laukkuja ja Nurmi-mekkoja, mutta en investoinut tällä kertaa vaatteisiin tai asusteisiin, ihailin vaan…

Yrttejä sen sijaan ostin! Mökin pihamaalle tuli heti eilen istutettua ainakin mansikoita ja kahta erilaista minttua, sekä paria ”jotain”, joiden nimistä ei enää ole hajuakaan. Mutta hyväntuoksuisia ja syötäviä olivat! Toivottavasti ne lähtee tuottamaan satoa, eikä jotkut saakelin citykanit popsi niitä poskiinsa.

Idea ja tavoite olisi saada mökille aikaan kunnon yrttistash, jolla voi sitten pimpata salaatteja ja ruokia. Katsotaan kuinka mun käy, en todellakaan ole mikään kokenut viherpeulalo, vaan erittäin tumpelo. Unohdan aina kastella kukkia ja kasveja, toivottavasti en onnistu tappamaan näitä(kin).