Menu

Tehopakkaus

Pakko kehua, että Uuden Mustan minitoimitus on kyllä tehokas. Pari viikkoa sitten palohälytyksen sattuessa, jouduttiin hankkiutumaan pihalle kesken työpäivän, eikä hommia olisi millään malttanut jättää kesken. Niinpä me jatkettiin editoimista lastauslaiturilla, kun verkko kerran riitti pihalle asti… Ja ihmeen usein tulee tehtyä duunia illalla — ihan vapaaehtoisesti! Mä olen ajatellut asian niin, että jos kerran ei ole univaikeuksia, ei ihminen voi olla ylirasittunut. Maailmassa vaan on yksinkertaisesti niin paljon kiinnostavaa tutkittavaa, että pakkohan sitä on hommia tehdä. Ainakin mulla on sellainen tarve.

No, onneksi Katja on parhaillaan hyvin ansaitulla lomalla. Olen koittanut olla viime päivien ajan kaksi ihmistä. On siinä hommaa, mutta onneksi lauantaina on tulossa superkiinnostava ohjelma! Tiedän, että suurinta osaa teistä kiinnostavat etenkin kosmetiikka-aiheet, joten tsekatkaapa mitä on luvassa ylihuomenna. Ei paha?

Muistutuksena vielä, että kysymyksiä voi esittää täällä, ja me pyrimme studiosta vastaamaan mahdollisimman moneen niistä.

… ja Katja: tule jo takaisin, mulla on sua ikävä.

T.Noora