Menu

I Care

Lisää kosmetiikka-aihetta pukkaa. Haastattelin tänään Sokoksella ihmisiä kosmetiikan raaka-aineisiin liittyen ja huomasin työntouhussa ”halpis”luonnonkosmetiikkaa. EkoCert-sertifioidut I Care -tuotteet ovat selvästi huokeampaa tarjontaa kuin monet muut sertifioidut suihkusaippua- ja shampootuotteet. Päätin siis testata.

Puteli maksoi 7 euroa, joka on musta ihan siedettävä hinta suihkusaippualle, mutta onhan se tietty kallis, jos vertaa johonkin 3-4 euron taviskamaan — mutta toisaalta kuitenkin huomattavasti huokeampaa kuin 12-13 euroa maksavat luonnonkosmetiikkasuihkusaippuat, joita en kyllä viitsi usein ostella. Itseasiassa teen yleensä niin, että ostan pari kertaa vuodessa joko Berliinistä tai Natcoksen luonnonkosmetiikkaystävämyynnistä huokeasti vähän isomman satsin tuotteita, ja ne sitten riittävät koko vuodeksi. Tiedoksi muuten, että Natcocksen luonnonkosmetiikan ystävämyynti on tämän viikon perjantaista sunnuntaihin!! Laitan kunnon ilmon asiasta huomenna…