Menu

11 kuukauden dödö

Blogin pitämisessa on se kätevä juttu, että esimerkiksi kosmetiikkatuotteiden kohdalla voi palata postauksissa taaksepäin ja tarkistaa, kauanko esimerkiksi jokin tuote on käytössä riittänyt. Vetäisin juuri kainalooni vikan kerran Biothermin EcoCert -sertifioitua dödöä ja musta tuntuu, että puteli on kestänyt ikuisuuden. Ja kyllä se aika kauan kestikin, nimittäin tekemäni blogipostauksen mukaan ostin sen viime kesänä Berliinistä, heinäkuussa. En tiedä kauanko teidän dödöt riittävät, mutta mun mielestä melkein 11 kuukauden kesto on aika hyvin, eikö? Vaikka tuote siis maksoi 20 euroa, on se ainakin mun mielestä lunastanut hintansa.


Käytin tuotetta niin kesäkuumalla kuin talvellakin, ja homma toimi hyvin. Jos siis etsit luonnonkosmetiikkasertifioitua (tuote on siis tietenkin myös laumiiniton) dödöä, voin suositella tätä. Tietenkin pitää mainita, että Biotherm on L´oréalin brändi — moni teistä kun ymmärrykseni mukaan suosii mielummin pienempiä merkkejä.