Menu

Mehiläishippi puutarhan kimpussa

Tarkoituksenani oli osallistua lauantaina Kierrätystehtaalle, mutta lähdinkin pihakivi-, multa- ja nurmikonsiemenjahtiin. Raskaanaolemisessa on se hyöty, että voi orjuuttaa muita kantamaan kaikki painavat asiat, niinpä rakas siskoni joutui puutarhamyymäläorjakseni. Itse keskityinkin sitten lähinnä pomottamiseen ja pousailuun.

Muistatte ehkä jokin aika sitten bongaamani pihakivet. Niitä oli jäljellä vain viisi, mutta hyvä niin. En olisikaan tiennyt montako tarkalleen ottaen tarvitsen. Möksällä asiaa mallailtuani tajusin, että niitä pitää ostaa vähintään 10 lisää. Lisää orjatyövoimaa siis kehiin.

Möksän piha on tosi märkä ja vielä pitänee odottaa nurmikonsiementen kanssa, mutta enköhän pääse parin viikon päästä hommiin. Ohjelmassa on myös mökin ja pihavajan maalaaminen, pation rakennus ja kaikenlainen pihan kohennus. Tästä tulee kuulkaas vielä hyvä!

Mä olen innostunut pienen mökkitonttini ehostamisen lisäksi mehiläisistä. Okei, tää nyt kuulostaa aikamoisen hipiltä touhulta, mutta ennen kuin tuomitsette mut liian hampunhuuruiseksi, lukekaapa uusin blogaukseni Uudesta Mustasta. Katsotaan vaan, niin mulla on pian mehiläispesä tai kaksi 🙂