Menu

Uusi top 3

Taas on kosmetiikkablogauksen aika! Mulla on kolme uutta luottotuotetta — puhdistusmaito, kasvovesi ja kosteusvoide — joiden kanssa olen tullut mainiosti toimeen jo useamman kuukauden ajan:

Suosikkini Lisen Organicsin kanssa aivan yhtä hyväksi on osoittautunut kotimainen Frantsilan ruusukasvovesi. Aivan kuten Lisen, ei Frantsilan tuotteellakaan ole sertifikaattia, mutta se täyttää silti eurooppalaisten luonnonkosmetiikkasertifikaattien vaatimukset. Ei eläinkokeita, ei eläinperäisiä aineita, ei mineraaliöljyä, ei ei silikantteja, ei keinotekoisia hajusteita, ei parabeeneja, eikä väriaineita.

Frantsila lienee tuttu monelle teistä, mutta oletteko kuulleet merkistä nimeltä La Clarée? En minäkään ollut, mutta jo useamman kuukauden ovat ranskalaisen La Claréen Oliv-sarjan puhdistusmaito ja ihorasva palvelleet käytössä erinomaisesti. Laitan yhä aina iltaisin iholle Argitalin rasvaa, mutta päivisin olen nyt käyttänyt tämän itselleni uuden tuotesarjan ”Super antioxidant treatment” -kosteusvoidetta. Ei pöllömpi tuote laisinkaan.

Puhdistusmaito on ensimmäinen maitomainen pesuaine, jolla tuntuu, että ihoni puhdistuu. Pitää tietenkin huomioida, että raskauden myötä saattaa iho reagoida eri tavalla kuin normaalioloissa (mulla ei ole ollut minkäänlaisia näppyjä moneen kuukauteen jälkeen), joten pitää katsoa toimiiko tuote yhtä hyvin jatkossakin. Ennen Oliv´-sarjan pesuainetta käytin kotimaista Lily Alexandraa, joka niinikään toimi mulla hyvin. Näitä toimivia luonnonkosmetiikkavaihtoehtoja alkaa siis jo olla ihan lupaavasti.

Oliv´-sarja on EcoCert-sertifioitu ja Suomessa toimivat jälleenmyyjät löydät tältä kartalta. Ja ainakin nettikauppa Ecodeal myy tuotesarjaa. Tämä on vähän tyyriimpää kosmetiikkaa kuin mitä itse ehkä ostaisin (olen saanut tuotteet testattavaksi suoraan maahantuojalta): kosteusvoide maksaa 32,45, mikä alkaa mulle olla jo aika kallis investointi. Mutta hyvä että on erilaisia vaihtoehtoja. Voidaan sitten kaikki valita tarjonnasta ne itselle ja omalle kukkarolle sopivat 🙂