Menu

Vappuruokaa

Hohoi kaverit! Tänään on taas tehty töitä niin että oksat pois. Onneksi lopussa seisoo kiitos, eli ruokaa. Je teille, jotka olette suuntaamassa lauantaina piknikille vinkkinä, että Uudessa Mustassa on uunituore herneenversoperunasalaattiresepti. Täydellistä ruokaa vappupiknikille!

Oma vappuni on noudattanut viime vuodet suhteellisen samaa kaavaa: perjantaina ystäviä, ruokaa ja skumppaa paikassa x ja lauantaina ystäviä, ruokaa ja skumppaa Kaivarissa. Toivottavasti ilmat suosisivat tänäkin vuonna ulkona olemista, mutta toisaalta se, että jengi ei menisi Kaivopuistoon säästäisi puistoraukan isolta jätemäärältä… No kävi kuinka vaan, vappuruokaa syödään jokatapauksessa.

Perunasalaatti on helppo ja halpa vappusafka, ja jos et välitä herneenversoista, voit toki kokeilla omaa bravuuriani: äiskän perunasalaattia. Vappupiknikille sopivat täydellisesti myös esimerkiksi uunibataatit ja chilimantelit, joiden reseptin löydät aikaisemmasta postauksestani. Ja kaiken kruunaa pullo Kuusenkerkkää tai luomuskumppaa — ja ne ystävät!

Vappu on melkoisen turha juhla noin muuten, mutta musta on aina hienoa juhlistaa elämää noin ylipäänsä. Ihan liian harvoin enää ehtii kokoontua isolla porukalla ja vaan hengailla.

Psst… Iiiso hali kaikille niille tytöille, jotka tunnistaa blogauksen kuvan… 😀