Menu

Gente clothes

Lupasin kertoa, mistä Monkee Genesejä saa. Uuden ekovaatekaupan nimi on Gente clothes, ja mesta sijaitsee osoitteessa Freda 59. Kampissa siis. Pakko sanoa, että musta puljun nimi todella outo. Tuo mieleen miestenvaateliikkeen, ja nettisaitti on kaamee, mutta ehkä vielä kesken..? Taas kerran ei ihan niin osuvasti brändätty ekoajattelua edustava putiikki. Vaatevalikoimassa oli kuitenkin joitakin ihan kivoja juttuja, tässä vähän fiiliskuvaa. Ja siis tällaisesta toiminnasta täydet pisteet!!!

Puolet Monkee Geneseistä on kuulemma vielä tulematta, joten farkkuvalikoima karttuu vielä. Valikoimissa on sekä naisten- että miestenvaatteita, kenkiä, laukkuja ja koruja. Osa on ihan jees, mutta suurin osa kaupan tarjonnasta on mun makuun vähän liian, noh, ei mun tyylistä. Mutta nää on makuasioita, joten piipahda ihmeessä itse tekemässä oma arviosi paikasta!