Menu

Boots of love

Tiedätte jo erittäin hyvin meikäläisen innon punaisia asusteita kohtaan. Ei siis tarvitse arvailla, ostinko nämä nahka-sametti -nilkkurit, törmätessäni niihin kirpparilla Berliinissä?

Ne ovat odottaneet kaapissa kevättä, ja eilen sain kiikutettua ne vihdoin suutarille: laitatin nilkkureihin tuttuun tapaan uudet korkolaput.

Kuin uudet!

Nämä tuli hankittua siis Stiefelkombinat Berlin -nimisestä second hand -putiikista, jonne suosittelen kaikkia kaupungissa vierailevia, ja etenkin kenkähulluja suuntaamaan — uskomaton paikka! Kaupassa on sekä naisten että miesten puoli, ja kenkiä on enemmän kuin missään. Kaikki ovat vintagea. Hinnat ovat tosin aika tyyriit, mutta se johtunee ainakin osittain siitä, että kengät ovat hyvälaatuisia, ja hyvin pidettyjä. Suosittelen piipahtamaan mielummin täällä, kuin ostareiden Vagabondeissa ja muissa ketjupuljuissa.