Menu

Allekirjoita adressi liioittelevaa kosmetiikkamainontaa vastaan

Nyt on joukkovoiman näytön paikka! Teitä on tuhansia ja minulla on asiaa: kosmetiikkamainokset liioittelevat. Usein. Naiset eivät usko kosmetiikkamainoksiin. Kuluttajavirastoon ei silti tule valituksia, koska me nielemme liioittelut, emmekä jaksa välittää. Mutta minä välitän! Ja Katja välittää. Ja me ollaan nyt ajamassa kaikkien yhteistä asiaa. Nyt on adressin allekirjoituksen paikka.

Löydät TÄÄLTÄ adressin, johon Uusi Musta kerää nimiä naisilta, jotka ovat kyllästyneet liioitteleviin kosmetiikkamainoksiin. Kyse ei ole siitä, että meistä kosmetiikka olisi perseestä, tai että sitä pitäisi mainostaa rumilla, rupusilla tai väsyneillä ihmisillä, vaan kyse on siitä, että MAINOKSESSA EI SAA VALEHDELLA. Tämä on sitäpaitsi Kuluttajavirastonkin kanta.

Jos saamme tarpeeksi nimiä adressiin, saamme mahdollisesti aikaan muutoksen, jota kipeästi kaivataan. Jos siis olette samaa mieltä asiasta kuin me, allekirjoita adressi. Jos susta liioittelevat ja valheelliset tuotemainokset on ok, älä vaivaudu.

Kuullaan huomenna radioaalloilla!

Kuva: Jyrki Valkama / YLE