Menu

Uusi Musta! lauantaina: liioittelevat kosmetiikkamainokset

Tykkään antimainoksista ja tartun mielelläni liioitteleviin, etenkin kosmetiikka- ja ruokamainoksiin. Siksi olenkin erityisen fiiliksissä huomisen radioshowmme aiheesta, joka on juurikin liioittelevat kosmetiikkamainokset. Studiossa tulee olemaan kolme vierasta: Lumenen markkinointijohtaja Tiina Isohanni, MeNaisten päätoimittaja Riitta Pollari ja mainonnan tutkija Vaula Norrena. Ohjelma YLE Radio 1ssä tuttuun aikaan: 12.15-14.00 ja tietty kuultavissa podcastinä jälkikäteen.

Kuvankäsittelyyn liittyen: Uusi Musta teetti naistenlehdille kyselyn niiden kuvankäsittelylinjasta, vastauksia kyselyyni löydätte Uudesta Mustasta. Huomenna studiossa aiheena niin kuvankäsittely kuin katteettoman kuuloiset mainoslauseetkin. Olkaahan kuulolla, ja soittakaa mieluusti lähetykseen tai kommentoikaa ohjelmaa netissä!

Luvassa 80% tuuheampi lähetys!