Menu

Ytimekästä asiaa

Tänä vuonna kansanedustajat äänestävät eräästä meitä kaikkia koskettavasta ja — ainakin minun mielestäni — poikkeuksellisen tärkeästä asiasta. Ai mistä? Eija Ahvo tiivistää asian tässä klipissä hyvin kansantajuisesti:

Lisää tietoa siitä, kuinka uusiutuvalla energiallakin saataiiin pidettyä maailma valaistuna, lämmitettynä ja toiminnassa löydät täältä.

Asiaa liipaten on pakko muistuttaa teitä kirjasta, jonka luin reilu vuosi sitten. Risto Isomäen Sarasvatin hiekkaa -opuksen myötä tajusin itse paremmin ne riskit, joita ydinvoimaan liittyy, ja mies jatkaa aiheesta uudemmassa, Litium 6 -kirjassaan. En ole itse lukenut opusta, mutta jahka saan tämän oman kirjaprojektini jollekin mallille, luen sen heti ensi töikseni. Ystäväni ja tutut ovat olleet kirjasta todella vaikuttuneita, ehkä joku teistäkin on lukenut sen?