Menu

Muotikirjasto

Omistan ihan hullun paljon vanhoja huiveja, vöitä, koruja ja muita asusteita. Olen keräillyt niitä yläasteiästä lähtien ja niitä on pal-jon. Tässä kuvatodiste taannoisen vaatekaapinsiivousprojektin keskeltä. Kaikki huivit ovat kirppikseltä tai isoäidin vanhoja. Ja rakastan jokaista.

Olen usein miettinyt, että monet näistä menevät ”hukkaan” kun en millään ehdi käyttää kaikkea koko ajan. Jonkinlaisen asustelainaamon perustaminen on pyörinyt usein mielessä, mutta toisaalta, taidan olla ehkä liian omistushaluinen jakaakseni rakkaita aarteitani vieraiden kanssa. Tai en tiedä, asiaa pitäisi vähän miettiä…

Viikonloppuisella Tukholmareissulla osuin sattumalta paikallisen kulttuuritalon tapahtumaan, jossa ideana oli juurikin vaatteiden ja asusteiden kierrätys lainaamalla. Homma toimii siis ihan kuin perinteinen kirjastokin: lainaa vaate ja palauta se viikon kuluttua. Eikä maksa mitään. Lisää tietoa Lånegarderobenista oikein videon kera, löydät uusimmasta postauksestani Uuden Mustan puolelta.

Psst…Uusi Musta hakee remmiinsä Tukholman alueella asuvaa tai vaikuttavaa toimittajaa / toimittajia. Laittakaapa sana kiertämään, yhteydenotot osoitteeseen uusimusta@tarinatalo.fi ja otsikon kohdalle ”Tukholman toimittaja”.