Menu

Vaho Works

Piipahdin eilisiltana hetken mielenjohteesta Aleksi13n uumeniin. Nuuskiessani laukkuosastoa huomasin, että kierrätysmateriaalit ovat löytäneet tiensä myös tämän puljun valikoimiin. Kuvan laukut ovat tuoteselosteen mukaan trashionia, eli tehty kierrätysmateriaaleista.


Olisin voinut vannoa, että olen kirjoittanut Vaho Worksin tuotteista aikaisemminkin, mutta en löytänyt postausta, vaikka koitin kaivella. Ollaan siis kuin ei oltaisi espanjalaisesta Vaho Worksista koskaan kuultukaan. Näin VW kertoo toiminnastaan nettisaitillaan:

”From research and recycling attempts of a great many materials fallen into disuse came several functional, sustainable and surprising products. Above everything, the handbags made out of advertising PVC canvases stood out. We reuse banners which have been hanging from the streetlamps in cities such as Barcelona or Madrid. You will find no two handbags are the same, none of them are repeated graphically.

As we work with reused material, occasionally some imperfections could be found in the graphics. It proves that the canvases have been hung out in the open for some time. It will help you to distinguish recycled bags from those that are said to be recycled”.

Omaan makuuni Vaho Worksin tuotteet ovat vähän liikaa kierrätysmateriaalin näköisiä. Tykkään itse kierrätystuotteista, jotka eivät varsinaisesti huuda olevansa ex-mainoslakanoita (esimerkiksi kotimaisen Coston tuotteet ovat tästä hyvä esimerkki). Uskon kuitenkin, että moni muu saattaa innostua tuotteista, joten siksi tämä pieni blogaus 🙂

Psst… Costosta puheenollen: Uudessa Mustassa on kuvagallerialla höystetty juttu Berliinin Bread & Butter -messuilta, joilla Costokin piipahti esittäytymässä.