Menu

2-vuotias

Hups. Huomasin vasta nyt, että blogini on kuukausi ja päivä takaperin täyttänyt kaksi vuotta! Aika menee nopeasti ja on pakko sanoa, että olen aika yllättynyt siitä suosiosta, jota tämä eko-luomu-kirppis-ruoka-kosmetiikka-urputus ja hehkutus -cocktail on saanut osakseen. Kiitos siitä kaikille!

Minulla nyt ei ole mitään sen kummempaa synttäriarvontaa tai vastaavaa varattuna, mutta tässä pieni banneri-iloittelu! Kuten olette huomanneet, uusin blogini bannerin noin 3-4 kuukauden välein, yksinkertaisesti siitä syystä, että kyllästyn siihen nopeasti. Ehkä pitää alkaa kohta kierrättää näitä vanhoja bannereita uudelleen, osa näistä olisi ihan käyttiksiä vieläkin.


Alin kuva on tekstitön, koska en löytänyt mistään kuvan banneriversiota! Bloggerissa se vielä näköjään näkyy, tosin pienenä ikonina vain. Tämä raitiovaunupysäkkibanneri kesältä 2008 taitaa olla kaikista näistä oma suosikkini.

Teen parhaillaan presentaatiota blogistani erääseen tilaisuuteen ja huomasin, että vuosi sitten keväällä lukijoita oli 6600 viikossa. Nyt teitä on jo 9000 – 10 000 joka viikko. Jännä nähdä, paljonko teitä on vuoden kuluttua. Kiitos kaikille seurasta, taival jatkukoon!