Menu

MOT = Miksi? Oikeesti? Taas.

Ei hyvää päivää. Olin lähdössä iltakävelylle, kun satuin avaamaan telkkarin, jossa pyöri MOT. Harvoin otan kantaa kenenkään yksittäisen toimittajan hengentuotteisiin, mutta Martti Backman ehkä ansaitsee jo postauksen. Tässä tämän vaatimattoman miehen Facebook-faniryhmän, eli Martti Backman Appreciation Societyn (61 jäsentä) esittelyteksti kuuluu näin:

Kuvaus:
Martti Backman Appreciation Society on perustettu kunnioittamaan maamme pelottomimman tutkivan journalistin väsymätöntä työtä totuuden paljastamiseksi.

Ylen MOT-ohjelman toimittajana Backman on jo lähes kymmenen vuoden ajan raatanut tinkimättömästi vastustaakseen satanistihippien luonnonsuojeluhapatusta.

Ilmastonmuutoksen vaarallisuuden Backman on osoittanut aukottomasti roskapuheeksi ainakin vuosina 2000, 2003 ja peräti kahdesti vuonna 2004. Myös lätinät teollisuuskemikaalien vaaroista ja…

Näin. Mies on siis ”todistanut” ilmastonmuutoksen ”aukottomasti” roskapuheeksi 🙂 Ja monta kertaa hei vielä! Aika kova jätkä.

Miksi vaivaudun omistamaan miehelle postauksen, on kuitenkin jo mainitsemani uusin MOT-ohjelma. Ohjelma on pahinta rasismin lietsontaa, jota olen hetkeen telkkarissa nähnyt. Herra Backman laukoo faktaa faktan perään jättäen mainitsematta tärkeitä tosiasioita maahanmuuttopolitiikasta, ja lietsoen rasismia häpeilemättömästi.

Jutussa todetaan, että Suomen maahanmuuttopolitiikka on avokätisintä kenties koko maailmassa, vaikka esimerkiksi Ruotsi ottaa paljon enemmän maahanmuuttajia kuin Suomi (tätä Backu ei tietenkään mainitse). Ei siis ole ihme, että yksittäinen maahanmuuttaja saa Suomessa suhteessa enemmän taloudellista tukea kuin vaikkapa Ruotsissa, kun meille kerran otetaan maahanmuuttajia kaiken kaikkiaan paljon vähemmän!

En avaa juttua enempää, sillä kiehun, eikä silloin ole fiksua istua näppiksen ääressä. Uusimman MOTin voit katsoa Areenasta, mutta enpäs laita sinne linkkiä. Halukkaat etsikööt ohjelman käsiinsä itse. Jos haluatte suuttua vähän lisää, käykääpä lukemassa, mitä kansan syvät rivit keskustelevat MOTn blogissa.

Tähän voisi todeta sen, mistä suomalaiset aina jaksavat YLElle urputtaessaan muistuttaa: tätä tehdään lupamaksajien rahoilla.