Menu

Väkisinkivaa

UUh, promo- tai edustuskuvien ottaminen on aina yhtä ärsyttävää. Minulla ei ole mitään valokuvattavana olemista vastaan, mutta en tykkää virallisesta poseeraamisesta, en vaan oikein tunnu hallitsevan edustuskelpoisia ilmeitä. Minua saa mieluusti kuvata niin, että saan vaan olla oma itseni, eikä tarvitse varsinaisesti hakea mitään sen kummempaa lookkia. Tai sitten niin, että saan vetää ihan kunnolla överiksi. Jos pitää olla ”vakuuttava ja edustava”, käy näin.

Uusi Musta -saitilla kyseltiin, josko blogauksen perään voisi aina ilmestyä kirjoittajan kuva. Nimi postauksen yhteydessä riittäköön, mutta sivuston yläreunasta löydätte nyt työryhmän naamoineen.

Työryhmän väestä tulossa lisää infoa, jahka vaan ehdin tehdä muuta kuin saitin rakentamista. Hommaa nimittäin on ihan vähän.