Menu

Uuden ajan huopikkaat

Talvikengistä on ollut paljon puhetta Kemikaalicocktailissa, joten jatketaan hyväksi havaitulla aiheella. Viime viikolla esittelin teille siisteimmät lapikkaat ikinä, nyt on huopikkaiden vuoro! Tiesittekö, että Aki Choklat on tehnyt huopikasmalliston Lahtiselle? Näyttää esimerkiksi tältä:
-kuva huopaliikelahtinen.fi -sivustolta

Aika hauskat. Tulee etäisesti (okei, to-del-la etäisesti) mieleen Vivienne Westwoodin solkisaappaat. Choklat olisi tosin voinut lisätä huopikkaisiin vielä parit soljet ja tehdä ne musta-harmaiksi, tai musta-punaisiksi! … jos siis minulta kysytään.

Suosittelen ehdottomasti katsomaan koko Choklatin huopikasmalliston kengät, löydät ne klikkaamalla itsesi tänne ja klikkaamalla vielä kohtaa ”lataa omasi tästä”.

Jos muuten ekokengät kiinnostavat, tsekatkaapa Uusi Musta -saitille tekemäni lista makeista ekokengistä. Löydät Pikkumusta-listan Uusi Mustan vasemmasta laidasta. Lista laajenee vielä, joten kandee seurata linkityksiä. Kerrottakoon myös, että listaus vaihtelee, joten ensi viikolla listattuna saattavat olla ekologiset alusvaatemerkit, tai luomupuuvillafarkkumallit, luonnonkosmetiikkahuulipunavalmistajat tai ekomateriaaleja käyttävät modistit. I´ll keep you posted!

Psst… Uuden työpaikkani väellä on ihan mahtavia vaatteita ja kenkiä, esimerkiksi Maria!-ohjelman Veeralla on upeat, vanhat huopikkaat, joista tulette vielä kuulemaan…