Menu

Linssiapua

Tein pari päivää takaperin juureskeittoa, mutta siitä tuli jotenkin erilaista kuin ennen. Ei nyt varsnaisesti pahempaa, mutta jotenkin vajaan makuista kuitenkin. Huomasin jälkikäteen, että olin unohtanut keitosta jotain olennaista: linssit!

En käytä linssejä kauhean usein ruoanlaitossa, mutta vihannessopassani ne ovat must. Ja ovathan linssit tosi hyviä ja terveellisiä, joten todellakin pitäisi muistaa käyttää näitä erinomaisia kasviproteiinin lähteitä useammin.

-kuva: www.gogreen.fi

Katja (joka siis on Uusi Musta -kollegani) on myös päättänyt ottaa linssit haltuun ja otti jo ensimmäisen askeleen: osti puolivahingossa paketin punaisia linssejä. Mutta miten ne voi maustaa? Katja avautuu Uusi Mustan (kirjoitusasu varmistuu huomenna, älkää repikö pelihousujanne tästä) vasta-avatulla keskustelupalstalla, että kaikissa löytämissään punaisten linssien maustamisohjeissa neuvotaan käyttämään juustokuminaa…? Onko kellään vaihtoehtoista makumaailmaa tarjota? Jeesikää Katjaa ja minua. Minäkin haluan oppia käyttämään terveellisiä linssejä paremmin. Help!