Linssiapua
Tein pari päivää takaperin juureskeittoa, mutta siitä tuli jotenkin erilaista kuin ennen. Ei nyt varsnaisesti pahempaa, mutta jotenkin vajaan makuista kuitenkin. Huomasin jälkikäteen, että olin unohtanut keitosta jotain olennaista: linssit!
En käytä linssejä kauhean usein ruoanlaitossa, mutta vihannessopassani ne ovat must. Ja ovathan linssit tosi hyviä ja terveellisiä, joten todellakin pitäisi muistaa käyttää näitä erinomaisia kasviproteiinin lähteitä useammin.
-kuva: www.gogreen.fi
Katja (joka siis on Uusi Musta -kollegani) on myös päättänyt ottaa linssit haltuun ja otti jo ensimmäisen askeleen: osti puolivahingossa paketin punaisia linssejä. Mutta miten ne voi maustaa? Katja avautuu Uusi Mustan (kirjoitusasu varmistuu huomenna, älkää repikö pelihousujanne tästä) vasta-avatulla keskustelupalstalla, että kaikissa löytämissään punaisten linssien maustamisohjeissa neuvotaan käyttämään juustokuminaa…? Onko kellään vaihtoehtoista makumaailmaa tarjota? Jeesikää Katjaa ja minua. Minäkin haluan oppia käyttämään terveellisiä linssejä paremmin. Help!