Menu

Tyttö kuin karkki

Törmäsin tähän kuvaan Pupaladian Jennin blogia läpikahlatessani, ihan täydellinen look sanon minä. Mustan, valkoisen (tässä tapauksessa harmaan) ja punaisen (jonka on oltava juuri oikea oranssinpunaisen sävy kuten kuvassa) liitto on minusta pyhä, ja ilahdun aina kun joku osaa yhdistää näitä kolmea väriä tyylikkäästi.

-kuva: Lookbook.nu

Oranssinpunainen huulipuna kruunaa koko jutun, eikä edes inflaation kokenut, musta paljettibaskeri tee hommasta tylsää. Piristävä tyttönen!

Kuvan tytössä on ihanalla tavalla sekä menneen maailman henkeä että nykypäivää. Toisinaan on ihana hukata itsensä jonnekin kauas menneille vuosikymmenille, ehkä osittain siksi rakastan yli kaiken naamiaisia ja teemajuhlia, etenkin sellaisia, joiden teemana on jokin tietty vuosiluku tai -kymmen. Siksi onkin mahtavaa osallistua huomenna 20-lukubileisiin! Toivottavasti saan luvan kuvata vieraita, sillä veikkaan kirppis- ja vintagekuteiden olevan aika hyvin edustettuina…