Menu

Suoraa Puhetta!

Hauskaa, YLE Radio 1 on julkaissut kevään radio-ohjelmatiedot, tässä yksi tulevista uutuusohjelmista:

Maaliskuun lopulta 20.3. – 19.6. kuullaan suoraa puhetta modernista marttaliikkeesta otsikolla Uusi musta!

Toimittaja Noora Shingler kyseenalaistaa kuluttamisen ja mainoksien maailman. Noora Shingler on työskennellyt YLEn asiaohjelmissa vuodesta 2005, mm. Kuningaskuluttajassa. Hän on myös YLEn ensimmäinen ympäristökoordinaattori ja Kemikaalicocktail-blogin perustaja ja ylläpitäjä.

Koulutukseltaan hän on mediatuottaja, ja kirjoittaa parhaillaan esikoisteostaan. Kesäsiirtolamökkireissut taittuvat fillarilla ja metrolla, ja harrastuksiin kuuluvat astangajooga ja ruoanlaitto. Lisäksi Noora Shingler on suomenruotsalainen!

Myös vuonna 2010 Suoraa puhetta vakiotiimiin kuuluvat studioisäntä Jussi ja tuottaja Kurviska! Jokaiseen lähetykseen on kuuntelijoiden mahdollista soittaa (09) 144 800 tai ottaa kantaa ohjelman nettisivulla yleradio1.fi/suoraapuhetta.

.. että näin. Uusi Musta -tiimimme pystyttää saittia parhaillaan, katsotaan josko saisimme teille nähtävää jo tänään…