Menu

Tompat alessa

Vinkki vinkki! Piipahdin aikaisemmin viikolla nopeasti Green Dressin alennusmyyntirekkien äärellä ja huomasin, että Kempparissakin hehkuttamiani, kiedottavia Toms Shoeseja on alessa.


-kuva: tomsshoes.com

En löytänyt omaa kokoani, mutta pieniä kokoja (36,37) näytti olevan vielä jäljellä ja popot ovat siis puoleen hintaan. Kuten ehkä muistatte, tekee Toms Shoesien ostaja hyvän mielen myös jollekin kehitysmaan lapselle: kun sinä osatat Tomsit, saa myös lapsi parin kenkiä.

Huomasitte ehkä, että banneri on muuttunut. En tosin ole varma jätänkö sen tuollaiseksi. Slogankin on uusi. Hmm… onkohan L´Oréalilla siihen yksinoikeus? Pitää varmistaa, etten joudu ongelmiin. Hion banneria viikonloppuna, älkää antako asian häiritä. Sen siitä saa kun lähtee tekemään graafikon hommia… Noh, hitaasti ja varmasti 🙂