Menu

Aurinko päässä

Ostin kesällä Berliinistä Rike Feursteinin Öko-Tex -sertifioidun (eli kemikaalivapaan) syyspäähineen, josta tykkäsin niin, että hommasin hiljattain samasta mallistosta myös pipon. Tämä myssy on niin paksua tekoa, että se blokkaa jopa ääniä!


Talvella tulee aina pukeuduttua tummiin takkeihin ja muutenkin vähemmän värikkäästi kuin kesällä, joten tämä keinoaurinko pitää huoen siitä, että en ainakaan ole kokonaan musta.

Rike Feursteinin hauskan näköinen neulomisjälki on naisen itsensä kehittämä ja patentoima ja minusta valtavan hauska ja kaunis tapa neuloa myssy. Halpoja nämä päähineet ja pipot eivät todellakaan ole, mutta minä maksan mielelläni käsityöläisyydestä. Riken myssyt ja hatut valmistetaan Berliinissä, ja ainakin osittain itse kaupan takahuoneessa.

Kuvassa vilahtavat ihanat lapaset eivät ole valitettavasti minun, vaan ystväni Amiran, joka jo taitaa haluta lapasensa takaisin…